Online Reputatiemanagement

Wanneer je je online imago wilt verbeteren

.

Met het internet is het tegenwoordig vrij eenvoudig om iemands reputatie te beschadigen. Als er iemand iets negatieve berichten plaatst over je of over zaken die flink verouderd zijn, waarom je bijvoorbeeld ergens ontslagen bent, dan kunnen die dingen je toekomst schaden.Tegelijkertijd biedt de online reputatie ook veel mogelijkheden. Als je de mogelijkheden niet volop benut van wat je reputatie zou kunnen zijn, dan zien mensen je niet in het beste daglicht.

 

Verbeter uw imago

Klanten en werkgevers vinden je tegenwoordig dankzij het internet.  Of je nu een eigen bedrijf hebt of niet, een goede online reputatie komt altijd van pas. Toekomstige werkgevers zullen altijd online naar je zoeken.

Reputatiemanagement draait dus niet alleen om het herstellen van negatieve berichten. Het gaat ook om jouw positieve verhaal en persoonlijke merk te benadrukken.

 

Wat kunt u bereiken met online reputatiemanagement?

Het verwijderen werkt niet. Ook een rechtszaak aanspannen werkt vaak averechts. Maar het goede nieuws is, dat wanneer het van de eerste pagina van Google is, dan bestaat het bijna niet. Zo zullen verreweg de meeste internetgebruikers de negatieve berichten nooit lezen. Bekijk ook onze diensten om uw vindbaarheid in Google te verbeteren. 

 

Reputatiemanagement

We zorgen ervoor dat uw verhaal professioneel geschreven en verteld wordt. Meerdere positieve en neutrale berichten over uw bedrijf of persoon op het internet verschijnen dan op de eerste pagina van Google. Op die manier realiseren we een online make over.