Een tekstschrijver

maakt uw verhaal begrijpelijk en aantrekkelijk

.

Een mooie website is één ding. Als de teksten onleesbaar of niet logisch zijn, dan heb je helemaal niets aan je website. Daarom is belangrijk dat er goede teksten op uw website staan. Tekst is ook een visite kaartje. Wie een goed gevulde website heeft met verzorgd taalgebruik en leesbare webpagina’s laat zien dat hij om de bezoeker geeft. En wie bezoekers een prettige ervaring geeft, trekt potentiële klanten aan. Het zijn namelijk de bezoekers die uiteindelijk gebruik gaan maken van je diensten of producten.

 

Een goede tekst maakt het verschil

Tekst speelt een cruciaal onderdeel. Hoe vertel je je verhaal aan een publiek? Hoe bereik je ze? Content op een website of in een folder zorgt ervoor dat je (potentiële) klanten geïnteresseerd raken. De inhoud is verbonden met de producten of diensten die je levert, maar zonder dat je ze direct probeert te verkopen.

 

Beter gevonden worden

Een tekstschijver biedt ook zijn waarde bij het schrijven van teksten die optimaal zijn voor Google (SEO-teksten). Wie schrijft om beter gevonden te worden, moet op bepaalde (belangrijke) elementen letten, zodat de tekst zowel voor uw bezoekers als voor Google aantrekkelijk genoeg is.

 

Waar kan de tekstschrijver van Eb & Vloed u van dienst zijn?

Wanneer u erover denkt om een blog op te zetten (content marketing) of uw teksten wilt verbeteren qua stijl, taal of SEO, neem dan vrijblijvend contact op met ons!

 

Een greep uit ons werk!

Voor het project Eau to Give werd er een waterkrant uitgegeven. Eb & Vloed Communicatie verzorgde de teksten voor pagina 4 en 5. Hieronder het resultaat.