Website laten maken

Voor als je een mooie website wil

.

Een website biedt een uitstekende mogelijkheid om je zelf, je bedrijf of je diensten te presenteren. Design speelt een rol bij de eerste indruk: een rommelig design straalt uit dat je bezoekers van je producten en diensten hetzelfde mogen verwachten. Zelf een website maken kost veel tijd en energie. Een website laten maken is daarom een uitstekende optie.

 

Waar letten wij op bij het bouwen van een website?

Websites bouw je voor mensen. Google wordt hoe langer hoe slimmer en denkt steeds meer aan gebruikers. Neem de gebruiker als uitgangspunt voor je website, op basis van dat fundament kun je verder bouwen.

 

Ook voor reeds bestaande websites

Wanneer een website gebouwd is worden de pagina’s meestal vergeten. Beantwoord de volgende vragen eens: is je bedrijf verhuisd, heb je nieuwe services of producten toegevoegd of heeft je bedrijf een nieuwe huisstijl? Wanneer je antwoord op een van deze vragen ja is wordt het tijd om eens wat website onderhoud te overwegen!

 

Een frisse blik

Na een paar jaar is het goed om eens naar je website te laten kijken. Past het ontwerp nog bij je bedrijf of bij de huisstijl? Werken alle links nog? En zijn alle teksten nog up to date? Is je informatie dan niet up-to-date, en bezoekers een verkeerd adres bezoeken of voor een aanbieding bellen die allang niet meer geldig is, dan is de kans groot dat je deze bezoeker nooit meer terugziet.

Kortom, het onderhouden van je website is een belangrijk aspect van online marketing. Zie het eens als een fysieke winkel. Wanneer de schappen daar ingestort zijn en de verf van de muren valt stap je toch ook niet graag zo’n winkel binnen?